Naše usluge

Akcijski plan digitalizacije (DAP)

Akcijski plan digitalizacije (DAP)

TZV. DIT (digital innovation and transformation) Bootcampovi su intenzivni događaji koji uključuju radionice, mentoriranje i razvojno savjetovanje u svrhu kreiranja “tailor-made“ pristupa koji će savršeno odgovarati potencijalnom korisniku tijekom njegova putovanja kroz digitalnu transformaciju poslovanja.

Kao aktivnost tijekom koje korisnici unaprijeđuju razumijevanje vlastite pozicije ali i mogućnosti za primjenu digitalnih tehnologija, korisnici će kroz bootcampove raditi na razvoju i razradi prve verzije projektne ideje za digitalizaciju, razumijevanju trenutnog stanja, te identificiranju prilika i izazova.

Krajnji cilj Bootcampova je stvoriti pretpostavke za formiranje projektnog zadatka za Test Before Invest aktivnost.

S obzirom na korisnike i ciljeve, razlikujemo dva tipa Bootcamp događaja:

Bootcamp za digitalnu
transformaciju

namijenjen je poduzećima i javnom sektoru Jadranske Hrvatske s ciljem digitalizacije poslovanja, odnosno unaprijeđenja digitalizacije poslovanja.

Perspektiva digitalizacije je u ovom slučaju primjena vanjskog rješenja na vlastito poslovanje.

Bootcamp za digitalne inovacije

je namijenjen poduzećima koja su sposobna za razvoj novih digitalnih rješenja u sektorima zdravlja i kvalitete života (uključujući zdravstveni turizam), prijevoza i mobilnosti (s posebnim naglaskom na maritimni sektor) te energije i održivog razvoja.

U ovom bootcampu cilj pružanja usluge je razvoj digitalnih proizvoda i usluga te stvaranje inovacija i konkurentske prednosti kroz ponudu vlastitog rješenja za tržište.

Prijava

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.