O nama

Radni paketi

Rad na projektu i implementacija aktivnosti podijeljena je u 6 radnih paketa, a svi partneri projektnog konzorcija aktivno sudjeluju u provedbi svih projektnih aktivnosti:

1

Radni paket 1 podrazumijeva projektni menadžment i koordinaciju, a vodi ga prijavitelj projekta Sveučilište u Rijeci.

Osim upravljanja i koordinacije cjelokupnog projekta i sviju projektnih aktivnosti te djelovanja projektnih tijela, Sveučilište u Rijeci zaduženo je i za komunikaciju s Europskom komisijom i Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske.

2

Radni paket 2 vodi STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, a u fokusu mu je implementacija Test before Invest aktivnosti.

Cilj TBI aktivnosti je provjera mogućnosti i isplativosti primjene digitalne tehnologije u inovaciji ili poslovanju.

3

Radni paket 3 se bavi se organizacijom i realizacijom edukacija koje su vezane uz digitalne vještine. 

U fokusu ovog radnog paketa kojeg koordinira Sveučilište u Rijeci je jačanje digitalnih kompetencija korisnika koji nisu stručnjaci u korištenju informacijsko-komunikacijskih tehnologija, ali i IT stručnjaka.

4

Radni paket 4 podrazumijeva aktivnosti podrške digitalizaciji, a vodi ga Ericsson Nikola Tesla d.d..

Aktivnosti podrške digitalizaciji uključuju Upitnik za procjenu digitalne zrelosti kao nulte točke procesa digitalne transformacije, EDIH Adria Bootcampove koji će korisnicima pomoći u identificiranju i razvoju projektnih ideja za digitalnu transformaciju, ali i pronalaženje izvora (su)financiranja te umrežavanje.

5

Radni paket 5 dotiče se inovacijskog ekosistema i umrežavanja, a koordinira ga Infobip d.o.o..

Ovaj radni paket želi omogućiti rast i razvoj cjelokupnog ekosustava EDIH Adrije, te stvaranje suradnje s ostalim članovima mreže EDIH-ova, a kako bi se pojačao efekt projektnih aktivnosti i željeni rezultati. Unutar ovog radnog paketa ćemo povezivati pružatelje rješenja s njihovim potencijalnim korisnicima, čime ćemo pokušati omogućiti nove poslovne prilike i potencijal za širenje poslovanja.

6

Radni paket 6 je, kao i radni paket 1, horizontalan, a bavi se aktivnostima diseminacije, komunikacije i dosega projektnih aktivnosti i rezultata. Koordinator ovog radnog paketa je Smart RI.

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.