Naše usluge

Edukacije za
zaposlenike

Naziv edukacije

Digitalno komuniciranje s građanima uz pomoć umjetne inteligencije

Edukacija ima za cilj upoznati polaznike s mogućnostima korištenja društvenih medija i ostalih digitalnih kanala za komunikaciju s građanima, kao i mogućnostima korištenja generativne AI kao pomoći i podrške prilikom komuniciranja s građanima putem digitalnih kanala. Polaznici će se upoznati s osnovama korištenja društvenih medija u profesionalne svrhe (npr. LinkedIn ili Facebook), osnovnim strategijama korištenja društvenih medija za izgradnju profesionalne mreže i promociju vlastitih projekata ili organizacije te korisnim metrikama za praćenje uspješnosti.

Sadržaj edukacije:

Teme koje edukacija obuhvaća su:
• Uvod u korištenje digitalnih kanala za komunikaciju s građanima (pregled važnosti korištenja društvenih medija i ostalih digitalnih kanala za komunikaciju s građanima, analiza studija slučaja iz stvarnog poslovnog okruženja)
• Strategije korištenja društvenih medija u poslovne svrhe (osnovne strategije korištenja društvenih medija, tips&tricks za upravljanje profilom na LinkedInu/Facebooku radi povećanja dosega i promocije projekata ili organizacije, praktične vježbe)
• Primjena umjetne inteligencije u komunikaciji s građanima (demonstracija alata, primjena generativne AI u izradi sadržaja, pisanju obavijesti, odgovaranju na e-mailove i pritužbe te analizi pisama građana, praktične vježbe).
• Diskusija i zaključci (razmjena iskustava i potreba, rasprava o izazovima, primjeri dobre prakse i savjeti za daljnje korake)

Trajanje: 4 h

Predavač: doc. dr. sc. Slobodan Beliga i doc. dr. sc. Danijela Jakšić

Lokacija:Online – Teams platforma

Termin: 4. lipnja 2024. godine, 9h – 13:00h,

18. rujna 2024. godine, 9h – 13:00h,

Prijava

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.