Novosti

Digitalni blizanci i integracija IoT platformi na C2BIM konferenciji

EDIH ADRIA projekt predstavljen je na uspješnoj C2BIM konferenciji, brojnom auditoriju eksperata iz područja urbanizma, arhitekture i građevinarstva. Tematizirana je potreba bržeg prelaska malih poduzetnika na kompleksna BIM i Digital Twin rješenja, to je jedini način da ostanu kompetitivni u svijetu globaliziranih servisa – naravno uz pomoć EDIH-a.

Mnoštvo mladih arhitekata na konferenciji (Izvor: C2BIM)

Na konferenciji su predstavljena brojna nova tehnološka rješenja iz domene BIM platformi, a posebno su bila zanimljive praktične demonstracije alata.

Marin Račić, MR2 – vodeći BIM ekspert u RH (Izvor: C2BIM)

Uvodno predavanje održao je Marko Dobrović iz 3LHD-a, kojim je ukazao na potrebe bržih promjena u prihvaćanju novih tehnologija

Marko Dobrović, 3LHD (Izvor: C2BIM)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.