Novosti

DIH World Community Days 2023

U srijedu, 19.4.2023. Razvojna agencija SIMORA organizirala je online event u sklopu projekta DIH World na temu DIGITALNIH BLIZANACA – virtualnih modela proizvoda i poslovnih sustava!

Ovaj event ugostio je različite regionalne i međunarodne govornike iz privatnog i javnog sektora, akademskog/obrazovnog sektora, svijeta poduzetništva te (europskih) digitalnih inovacijskih hubova koji su predstavili brojne prilike i mogućnosti digitalnih blizanaca u različitim područjima i djelatnostima, kao i pokazali stvarne primjere korištenja takvih tehnoloških rješenja.

Također, predstavljene su i prilike koje digitalni blizanci, kao suvremeno tehnološko rješenje, nudi za unaprjeđenje proizvoda, ali i kompletnih poslovnih sustava.

EDIH Adria predstavio je vlastito viđenje izgradnje digitalnih blizanaca i kako projekt može u tome pomoći posebno malim urbanističkim i arhitektonskim biroima.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.