Novosti

INSPIRA Leader 2 – Salon pametnih ideja

INSPIRA LEADER 2 – kao svojevrstan salon zelenih i digitalnih ideja bio je mjesto susreta organizatora malih lokalnih zajednica, prvenstveno lokalnih akcijskih grupa, s potpornim i znanstveno-istraživačkim organizacijama, te poduzetnicima koji mogu ponuditi rješenja aplikativna u ruralnim prostorima.

Konferencija je održana od 24. do 26. svibnja uz sjajno vodstvo Anđele Cvjetković iz LAG-a Terra Liburna:

Kao izdvojen dio konferencije održano je predstavljanje koncepta projekta EDIH Adria u formi pokaznog seminara na kojem je 15 sudionika moglo saznati na koje načine uz EDIH Adria projekt mogu krenuti u proces digitalne transformacije svog poslovanja i pristupiti do 50.000 € potpore po poduzeću/instituciji, koje se isporučuju u obliku usluga konzorcija EDIH Adria.

Sudionici konferencije, među kojima je i prvi korisnik EDIH ADRIA usluga, 3t.Cable iz Opatije govorili su i o važnosti EU potpora za razvoj malog i srednjeg poduzetništva.

Saša Ukić, direktor 3t.Cable, korisnik EDIH ADRIA servisa
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.