Novosti

IZZI MOĆ OBRAZOVANJA: Obrazujemo li danas za vještine budućnosti?

Međunarodna konferencija o edukacijskim tehnologijama ‘IZZI MOĆ OBRAZOVANJA: Obrazujemo li danas za vještine budućnosti?’ održana je od srijede, 17. svibnja, do petka, 19. svibnja, u Splitu. Konferencija je okupila inovativne tehnologije u službi znanja, s ciljem da na kreativan i inspirativan način spoji nove ideje i metode poučavanja te ih uskladi s potrebama hrvatskih škola i fakulteta te tržišta rada.

Usmjerenost EDIH Adria projekta na poticanje i olakšanje procesa digitalizacije malog i srednjeg poduzetništva te javnog sektora povlači i pitanje kadrova koji će ovu tranformaciju poduzetničkog sustava učiniti mogućom. Naime, bez znanja i odgovarajućih kompetencija izuzetno je teško kvalitetno provest proces digitalne tranzicije.

Stoga je sudjelovanje na ovoj konferenciji bila izvrsna prilika za predstavljanje potreba koje mali i srednji poduzetnici imaju za obrazovanjem.

Photosource : Profil Klett Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.