Novosti

Objavljen je javni poziv za sudjelovanje u prvom EDIH Adria Bootcamp-u za digitalnu transformaciju!

Photo by Proxyclick Visitor Management

Aktivnosti DIT bootcamp-a bave se preduvjetima uvođenja i primjene digitalnih tehnologija i njihovim utjecajem na poslovanje i organizaciju korisnika. DIT (digital innovation and transformation) Bootcampovi su intenzivni događaji koji uključuju radionice, mentoriranje i razvojno savjetovanje u svrhu kreiranja “tailor-made“ pristupa koji će savršeno odgovarati potencijalnom korisniku tijekom njegova putovanja kroz digitalnu transformaciju poslovanja.

Kao aktivnost tijekom koje korisnici unaprijeđuju razumijevanje vlastite pozicije, ali i mogućnosti za primjenu digitalnih tehnologija, korisnici će kroz bootcampove raditi na razvoju i razradi prve verzije projektne ideje za digitalizaciju, razumijevanju trenutnog stanja, te identificiranju prilika i izazova.

Bootcamp za digitalnu transformaciju namijenjen je poduzećima i javnom sektoru Jadranske Hrvatske s ciljem digitalizacije poslovanja, odnosno unaprijeđenja digitalizacije poslovanja. Perspektiva digitalizacije je u ovom slučaju primjena vanjskog rješenja na vlastito poslovanje.

Dakle, ako ste mikro, malo i srednje poduzeće (MSP) ili javno tijelo i subjekt koji ne obavlja gospodarsku djelatnost i želite unaprijediti svoje poslovanje primjenom dostupnih digitalnih rješenja prijavite se za uslugu Bootcampa za digitalnu transformaciju nakon čega će vas tim EDIH Adria stručnjaka voditi kroz proces.

Sve informacije o procesu prijave dane su u Javnom pozivu, a dostupni termini biti će objavljivani u Kalendaru Bootcamp događanja.

Prvi EDIH Adria Bootcamp za digitalnu transformaciju održati će se u RIjeci,  11. i 12. prosinca 2023. godine, u terminu od 9:00 – 17:00 u prostoru Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Koja je vrijednost Bootcamp usluge?

Vrijednost usluge DIT bootcamp-a iznosi 4.000,00 EUR po korisniku (poduzetniku odnosno tijelu javne vlasti i subjektu koji ne obavlja gospodarsku djelatnost). Zahvaljujući financiranju od strane EU i MINGOR usluga je besplatna za mala i srednja poduzeća (u skladu s člankom 28. GBER-a) i za tijela javne vlasti i subjekte koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost

Kako izgleda proces prijave na Javni poziv?

Prijava na Javni poziv provodi se ispunjavanje obrazaca objavljenih na web stranici EDIH-a Adria te slanjem istih na način propisan Javnim pozivom.

Imate pitanja?

Svi detalji vezani uz našu uslugu i prijavu su u Javnom pozivu. Ako imate bilo kakva pitanja, nešto vam nije jasno ili trebate pomoć u prijavi – javite nam se na: info@edihadria.eu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.