Novosti

Pridružite nam se na “Moru inspiracija” i istražite svijet inovacija i suradnje!

Pridružite nam se 10. svibnja 2024. godine u 13 sati u novoj zgradi Gradske knjižnice Rijeka (Benčić) na posebnom događaju povodom obilježavanja Dana Europe. Otkrijte sve dinamične promjene koje se događaju na Sveučilištu u Rijeci i u njegovim inovativnim ekosustavima.

Na događaju More inspiracija: Sveučilište u Rijeci kao središte regionalnih inovacijskih ekosustava imat ćete priliku sudjelovati u panel raspravi s vodećim stručnjacima te otkriti RIMAP digitalnu platformu za pronalaženje partnera. Nakon toga, bit će vremena za umrežavanje sudionika.

Panelisti, među kojima su prof. dr. sc. Senka Maćešić, mr. sc. Hrvoje Marušić, mr. sc. Damir Medved i Nataša Jakominić Marot, MBA, raspravljat će o ključnim inicijativama i središtima inovacija na Sveučilištu u Rijeci, poput EDIH Adria, Inno2Mare, Water KIC, North Adriatic Hydrogen Valley (NAHV) i drugih. Moderirat će ih prorektor Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Saša Zelenika.

Ovaj događaj otvoren je za sve zainteresirane, uključujući tvrtke, lokalne vlasti i nevladine organizacije. Pružit će inspirativno okruženje za umrežavanje i plodne rasprave. Ne propustite priliku za istraživanje svijeta inovacija i suradnje!

Trajanje događanja je približno 2 sata. Ovo predavanje dio je YUFE akademije koja obuhvaća niz događanja za zajednicu tijekom obilježavanja Dana Europe od 7. do 27. svibnja 2024. godine. Program uključuje online, hibridna i lokalna događanja u zemljama partnerskih sveučilišta u okviru YUFE alijanse. Cijeli program obilježavanja Dana Europe možete pronaći na linku, a više o događanjima koje organizira Sveučilište u Rijeci ovdje.

Prijave za sudjelovanje na događanju nisu obavezne, ali se preporučuju studentima koji sudjeluju ili žele sudjelovati u programu YUFE Student Journey. Prijave za događanje vrše se putem Virtualnog kampusa.

Organizatori predavanja su Sveučilište u Rijeci i Gradska knjižnica Rijeka.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.