Novosti

Pridružite nam se na prvoj godišnjoj konferenciji i meet up-u projekta EDIH Adria

Konferencija će biti održana u četvrtak, 30. studenog od 9 do 16 sati, u Infobipovom Quantum-u, novoobnovljenoj kulturno-povijesnoj zgradi u Vodnjanu. Konferencija će kroz jednodnevni program sudionicima ponuditi upoznavanje s uslugama EDIH-a Adria koje su besplatne za korisnike, povezivanje ključnih dionika i pripremu za realizaciju projekata koji će oblikovati digitalnu budućnost malog i srednjeg poduzetništva i javnog sektora.

Dio kratkih keynote predavanja bit će posvećen razgovoru sa stručnjacima iz regionalnih razvojnih agencija o stvaranju regionalnih lanaca vrijednosti, o potencijalima i prilikama koje donosi industrijska tranzicija te o ulozi koju će projekt EDIH Adria imati u ovom procesu.

Na centralnom panelu pod nazivom O granicama Digitalne Transformacije: financije i znanje u fokusu na kojem će nam se pridružiti predstavnici akademskog i javnog sektora te malih i velikih poduzetnika, raspravljat ćemo o mogućnostima i izazovima u procesu financiranja razvojnih projekata te načinima na koje EDIH Adria može pomoći.

Osnovni motiv konferencije svakako je povezivanje dionika. Osim upoznavanja s novom matchmaking platformom RIMAP 2.0., predstaviti ćemo vam i načine povezivanja s partnerskim konzorcijem projekta EDIH Adria koji čine  globalni tehnološki lideri (Ericsson Nikola Tesla d.d. i Infobip d.o.o.), dvije znanstveno-istraživačke institucije (Sveučilište u Rijeci i Sveučilište u Puli), poduzetnička potporna institucija (STEP RI Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci) i klaster tehnologije i inovacija (Smart RI d.o.o.).

S predstavnicima projektnih partnera moći ćete razgovarati na EDIH Adria MeetUp-u koji vas očekuje u popodnevnom dijelu konferencije. Biti će pokrivene različite teme, a sve u formi dinamičnog World Caféa kroz koji ćete se moći i prijaviti za neku od besplatnih usluga EDIH-a Adria.

Agendu konferencije možete vidjeti i preuzeti na ovom linku!

Molimo vas da se za sudjelovanje na EDIH Adria godišnjoj konferenciji & MeetUp-u, registrirate unaprijed putem online obrasca kako biste osigurali svoje mjesto među liderima i stručnjacima procesa digitalne transformacije Jadranske Hrvatske.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.