Novosti

Prijavite se na edukaciju: “Airtable – Kako zamijeniti Excel jednostavnom bazom podataka”

Jeste li spremni unaprijediti način na koji upravljate podacima? Airtable je revolucionarna platforma koja spaja intuitivnost tablica s moćnim funkcionalnostima baze podataka.

Prikladna za sve, od malih timova do velikih korporacija, ova edukacija vas vodi kroz sve prednosti Airtable-a u usporedbi s tradicionalnim Excelom.

Što možete očekivati:

Kroz četiri sata intenzivnog programa, sudionici će otkriti ključne karakteristike Airtable-a i kako ih iskoristiti u svojim organizacijama. Od osnovnog strukturiranja tablica do kompleksnih analiza podataka, ova edukacija pruža dubok uvid u sve aspekte ove platforme.

Što ćete naučiti:

  • Osnove kreiranja i organiziranja tablica u Airtable-u
  • Tehnike unosa podataka i upotreba različitih vrsta polja
  • Korištenje osnovnih i naprednih pogleda za bolju analizu
  • Integracija web formi i složenijih polja za optimiziranje prikupljanja podataka

Za koga je ova edukacija:

Ova edukacija je namijenjena svim zaposlenicima koji žele efikasnije upravljati podacima unutar svojih organizacija. Bez obzira radite li u marketingu, prodaji, financijama ili nekom drugom području, Airtable ima što ponuditi za svakoga.

Predavači:

Alesandro Žužić i Luka Blašković, stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju podacima i implementaciji Airtable-a, vode ovu edukaciju s ciljem pružanja praktičnih i primjenjivih znanja.

Lokacija i termin:

Datum: 23.5.2024. Vrijeme: 11:00 – 15:00 Mjesto: IDA–Poduzetnički centar Coworking Pula, Marka Marulića 5

Prijavite se kontaktom na info@edihadria.eu i rezervirajte mjesto za svoje zaposlenike!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.