Novosti

Rezervirajte mjesto: Bootcamp za digitalnu transformaciju 23. i 24. travnja u Vodnjanu!

Novi Bootcamp za digitalnu transformaciju koji se održava u Rijeci, 23. i 24. travnja, otvoren je i za male i srednje poduzetnike, kao i za tijela javne vlasti i subjekte koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost, s ciljem digitalizacije poslovanja i unaprjeđenja istog kroz primjenu vanjskih digitalnih rješenja.

Ako ste mali ili srednji poduzetnik, javno tijelo ili subjekt koji ne obavlja gospodarsku djelatnost, a želite poboljšati svoje poslovanje kroz primjenu dostupnih digitalnih rješenja, pozivamo vas da se prijavite za uslugu Bootcampa za digitalnu transformaciju. Nakon prijave, tim stručnjaka iz EDIH Adria će vas voditi kroz proces.

Novi EDIH Adria Bootcamp za digitalnu transformaciju održat će se u Rijeci,  23. i 24. travnja 2024. godine, u terminu od 9:00 – 16:00 u prostoru Infobip Quantum-a, na adresi Istarska 9A, Vodnjan.

Gdje mogu pronaći bitne informacije o prijavi?

Javni poziv – Bootcampovi (edihadria.eu) – na ovom linku dostupne su sve informacije o pozivu i prijavi, a možete preuzeti i sve potrebne obrasce.

Tekst javnog poziva dostupan je na: Javni poziv

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili vam je potrebna pomoć u procesu prijave, slobodno nam se obratite na: info@edihadria.eu .

Vrijednost usluge Bootcamp-a za digitalnu transformaciju iznosi 4.000,00 EUR po korisniku. Zahvaljujući financiranju od strane EU i MINGOR-a, usluga je besplatna za:

  • tijela javne vlasti i subjekte koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost
  • male i srednje poduzetnike (državne potpore)

Rok za prijave je 19. travanj 2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.