Novosti

Unaprjeđivanje inovacija i transfera znanja: Sveučilište u Rijeci na Rektorskom forumu jugoistočne Europe i zapadnog Balkana

Prorektor za strateške projekte prof. dr. sc. Saša Zelenika i direktor EDIH Adria projekta mr. sc. Damir Medved sudjelovali su 4. i 5. travnja na Sveučilištu u Ljubljani u Sloveniji, u sklopu aktivnosti Rektorskog foruma jugoistočne Europe i Zapadnog Balkana, na skupu o inovacijama i transferu znanja.

Skup je okupio prorektore za transfer znanja, voditelje ureda za transfer tehnologija i druge istraživačke menadžere koji su razmijenili iskustva i aktivnosti svojih sveučilišta na području inovacijskih politika i razvoja odgovarajućih ekosustava.

Prorektor prof. dr. sc. Zelenika je održao prezentaciju „Sveučilište u Rijeci kao središte regionalnog inovacijskog ekosustava“ dok je g. Medved kroz radionicu o RIMAP digitalnoj platformi za umrežavanje dionika u lancu valorizacije znanja predstavio ne samo funkcionalnosti platforme nego i aktivnosti projekta EDIH Adria

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostale vijesti

Ostale vijesti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.