Vaše putovanje
kroz digitalnu
transformaciju

Ciljani
korisnici

Ciljani korisnici EDIH Adrije su mala i srednje velika poduzeća, mala poduzeća srednje tržišne kapitalizacije, te jedinice lokalne/regionalne samouprave i s njima povezana društva (trgovačka i komunalna društva osnovana od strane grada/općine ili županije).

Uz pomoć konzorcija EDIH Adrije, naši će korisnici transformirati svoje poslovanje, bolje će koristiti postojeće resurse, unaprijediti će poslovanje i usluge te organizaciju te će biti u prilici razviti nove proizvode i usluge…

Želite li saznati više?
Zanima Vas kako EDIH Adria može pomoći u digitalnoj transformaciji Vaše organizacije?

Tražite li nove prilike, dugoročni rast, mogućnosti, prilike za financiranje i nove suradnje?

Ispunite Obrazac kako bi s obzirom na Vaše potrebe i ciljeve za Vašu organizaciju izradili individualno skrojen put prema digitalnoj transformaciji i dugoročnom uspjehu.

Nakon što ispunite obrazac predstavnik EDIH Adria kontaktirat će vas u najkraćem roku, dati detaljne informacije o našim uslugama i o tome kako možete postati naš korisnik.

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.