Vaše putovanje
kroz digitalnu
transformaciju

Pripremne
aktivnosti

Pripremne aktivnosti

Kroz pripremne aktivnosti pokušat ćemo pronaći najbolje kandidate za aktivnosti testiranja i to kroz aktivnu dvosmjernu komunikaciju s organizacijama koje planiraju krenuti s procesom digitalne transformacije, a kako bi zajedničkim snagama detektirali projektnu ideju ili rješenja te ih pripremili za kasnije aktivnosti unutar Test before Invest aktivnosti.

Nulta točka pripremih aktivnosti je Test digitalne spremnosti organizacije koji omogućuje besplatnu procjenu i praćenje razvojnog procesa pojedinačne organizacije. Nadalje, među pripremne aktivnosti ubrajaju se i tzv. Bootcampovima vezani uz digitalne inovacije ili transformaciju na kojima će u razgovoru sa stručnjacima iz konzorcija EDIH Adria korisnici moći iz „prve ruke“ saznati koji bi bili prvi koraci na putu njihove organizacije prema digitalnoj transformaciji koja će odgovarati njihovim potrebama i ciljevima.

Upitnik za procjenu digitalne spremnosti

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.