Pripremne aktivnosti

Upitnik za procjenu
digitalne spremnosti

Upitnik za procjenu digitalne spremnosti

Prvi korak Vašeg putovanja kroz digitalnu transformaciju je ispunjavanje Upitnika za procjenu digitalne zrelosti klijenata europskog centra za digitalne inovacije (EDIH), a kojim ćemo izmjeriti digitalnu zrelost Vaše organizacije i anticipirati moguće izazove.

Usluga procjene digitalne zrelosti besplatna je za sve korisnike EDIH Adria, a ujedno je preduvjet za korištenje savjetodavnih usluga EDIH-a i koristi se za utvrđivanje potencijala za digitalnu transformaciju poslovanja i mjerenje napretka, procjenjivanje mogućih ulaganja te identificiranje promjena koje će stvoriti najveće koristi za poslovanje i konkurentnost.

Informacije dobivene putem ispunjenog Upitnika za procjenu digitalne zrelosti pomoći će nam da steknemo sliku o polaznoj točki procesa digitalne transformacije vaše organizacije i utvrdimo područja u kojima bi joj mogla zatrebati potpora EDIH Adrije.

Pomoći će nam i u procjeni usluga koje bi EDIH mogao pružati Vašoj organizaciji.
Dodatno, kroz Upitnik ćemo dobiti sliku općeg statusa strategije digitalizacije u Vašoj organizaciji kao i trenutačnu primjenu digitalnih tehnologija ali i osposobljenost zaposlenika za digitalne tehnologije, a kako bi bili u mogućnosti za Vas izraditi pristup koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama i zadanim ciljevima.

Ovisno o rezultatima Upitnika za procjenu digitalne zrelosti naši će Vas stručnjaci usmjeriti prema uslugama EDIH Adrije koje su skrojene prema Vašim potrebama, trenutnom stanju i zadanim ciljevima.

Osim savjetodavnih usluga EDIH-a i utvrđivanja potencijala za digitalnu transformaciju poslovanja i mjerenje napretka, procjenjivanja mogućih ulaganja te identificiranja promjena koje će stvoriti najveće koristi za poslovanje i konkurentnost, budući korisnici će biti podržani u pronalasku novih poslovnih prilika i tržišta, te internacionalizaciji poslovanja ali i potenciranju suradnje kroz networking i aktivni angažman u inovacijskom ekosistemu Jadranske Hrvatske.
No najvažnije, budući korisnici usluga stručnjaka iz konzorcija EDIH Adria će moći testirati digitalne tehnologije i primijeniti ih u svojem poslovanju te pohađati praktične i primjenjive edukacije skrojene prema individualnim potrebama. Tu su i EDIH Adria Bootcampovi koji će, osim networkinga i prilika za stvaranje budućih suradnji, buduće korisnike dodatno usmjeriti prema željenom razvoju.

Kako bi se postiglo praćenje razvojnog procesa ali i učinkovitost EDIH usluga, nakon izvršene usluge korisnik će još dva puta ispuniti Upitnik, i to godinu dana nakon izvršene usluge, te dvije godine nakon drugog ispunjavanja Upitnika za procjenu digitalne zrelosti klijenata europskog centra za digitalne inovacije (EDIH).

Time ćemo na transparentan način mjeriti i evaluirati napredak Vaše organizacije na putovanju kroz digitalnu transformaciju.  

Prijava

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.