Naše usluge

Test before invest podrška za nove proizvode i usluge

Test before invest podrška za nove proizvode i usluge

Kroz Test Before Invest podršku za nove proizvode i usluge stvorite prototip ili ranu verziju proizvoda kojim ćete provjeriti izvedivost i tržišnu primjenjivost Vaše digitalne inovacije.

Ako još niste razradili sve elemente rješenja, nemate jasnu viziju svih koraka razvoja i ne znate koje tehnologije možete primijeniti, prijavite se na Bootcamp za digitalne inovacije, četverodnevnu razvojnu radionicu za pripremu TBI inovacija.

Prihvatljivi prijavitelji za Test Before Invest podršku za nove proizvode i usluge su:

  • mikro, mala i srednja poduzeća (MSP-ovi)
  • mala poduzeća srednje tržišne kapitalizacije (mid-caps)

U slučaju da razvijate digitalno rješenje iz drugih područja, javite nam se i pronaći ćemo EDIH konzorcij specijaliziran za vašu inovaciju, u Hrvatskoj ili EU.

Javni poziv

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.