Naše usluge

Edukacije za
IT industriju

Edukacije iz novih digitalnih tehnologija namijenjene su stvaranju novih generacija IT stručnjaka i dodatnom osposobljavanju postojećih.

Cilj je šira primjena novih tehnologija, brže stvaranje inovacija te razmjena iskustava i povezivanje vodećih IT stručnjaka.

Na edukacije i događanja za IT industriju svoje zaposlenike mogu prijaviti sve IT tvrtke iz Hrvatske i EU s fokusom na digitalna rješenja s primjenom u zdravstvu; transportu, mobilnosti i pomorstvu te energiji i održivom razvoju.

Ova kategorija edukacije se u javnom pozivu i pripadajućim prilozima naziva Intermediate – digital workforce learning factory. Za ovu kategoriju edukacija cijena po danu iznosi 200,00 EUR, međutim, za krajnje korisnike su ove edukacije besplatne. 

Prilika za poslovnu transformaciju generativnim AI-em

Izvođač:

Emanuel Lacić, Principal Engineer i Zvonimir Petković, Engineering Education Specialist / Infobip
Saznaj više

Onboarding zaposlenika – što, kako i kada napraviti

Izvođač:

Klara Čičin-Šain, Senior TD Specialist / Infobip
Saznaj više

Upskilling

Izvođač:

Sara Plavljanin, Senior Talent Development Specialist / Infobip
Saznaj više

Tehnologije za analizu teksta

Izvođač:

Prof. dr. sc. Sanda Martinčić-Ipšić / Fakultet informatike i digitalnih tehnologija Rijeka
Saznaj više

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.