Naše usluge

Edukacije za
IT industriju

Naziv edukacije

Onboarding zaposlenika – što, kako i kada napraviti

Imati prave ljude na pravom mjestu ključni je faktor za produktivnost i uspješnost bilo koje organizacije. Kako bi u što kraćem roku postigli da novi zaposlenik dođe do svoje pune produktivnosti, potreban nam je dobro pripremljen i cjelovit proces tzv. Onboardinga. Dobro obavljeno uvođenje novih zaposlenika u posao utječe na produktivnost zaposlenika ali i vrijeme koje će ostati u organizaciji.

Sadržaj edukacije:

Kako bismo u što kraćem roku postigli da novi zaposlenik dođe do svoje pune produktivnosti, potreban nam je dobro pripremljen i cjelovit proces koji se proteže od selekcije kandidata, pripreme za njihov prvi radni dan, adekvatnog i postepenog prijenosa znanja, potpore managera pa do razgovora i finalne procjene je li osoba zadovoljila na probnom roku. Izrazito je važno formirati i jasno komunicirati naša očekivanja i postaviti strukturirani prijenos znanja.

Ova edukacija pružit će pomoć pri:

  • identifikaciji ključnih koraka onboardinga za vašu organizaciju
  • osmišljavanju i kreiranju Onboarding plana za pojedinog zaposlenika po poslovnim potrebama (organizacije, odjela)
  • kreiranju orijentacijskog dana ili onboarding programa, ovisno o veličini i potrebi korisnika
  • povezivanju onboarding procesa s daljnjim razvojem zaposlenika i kontinuiranim učenjem
  • utilizaciji dodatnih programa poput mentoringa ali i alata koji doprinose uspjehu onboardinga

Napomena – ova se edukacija nadovezuje na basic edukaciju. No, u slučaju da potencijalni korisnik ima predznanje o procesu Onboardinga, tada može pristupiti samo ovoj edukaciji.

Trajanje: 2h

Izvođač: Klara Čičin-Šain, Senior Talent Development Specialist, Infobip

Lokacija: Vodnjan ili online

Datum održavanja: 10. i 11. mjesec 2023.

Prijava

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.