Naše usluge

Edukacije za zaposlenike

Naziv edukacije

Upskilling

Mnogi poslodavci suočavaju se s problemom nedostatka vještina u radnoj snazi. Trajni jaz u vještinama u različitim industrijama natjerao je poslodavce da preispitaju kako obučavati svoju radnu snagu. Kao rezultat toga, usavršavanje je osnova većine strategija za obuku i razvoj zaposlenika. Usavršavanje, obuka i razvoj zaposlenika stvaraju značajnu konkurentsku prednost za tvrtku, posebno u današnjem svijetu koji pokreće tehnologija.

Sadržaj edukacije:

Upskilling je proces dugoročnog ulaganje u povećanje znanja, vještina i kompetencija koje pomažu zaposlenicima da napreduju u karijeri te da ostanu konkurentni interno u kompaniji, ali i na tržištu rada s obzirom na brze promjene u zahtjevima radnih mjesta. Proces se bavi identificiranjem vještina koje su potrebne za uspjeh u svakoj ulozi, analizom nedostatka vještina na individualnoj razini, razini odjela i organizacije. Te na kraju daje mogućnost lakšeg pronalaska talenata te kreiranje stategije za dugoročni razvoj ljudi.

Ova edukacija pružit će pomoć pri:

  •  Što je Upskilling proces
  • Kako definirati kompetencije ključne za različite poslove u kompaniji
  • Tehnike procjene vještina
  • Analiza nedostatka vještina i što učiniti s Upskilling podacima
  • Upoznavanje s modelom učenja i razvoja zaposlenika

 

Edukacija predviđa 2 modula – basic i intermediate koji se nastavljaju jedan na drugi. U slučaju da korisnik ima predznanje basic modula, može pristupiti i samo naprednoj radionici.

Trajanje: 2h

Izvođač: Sara Plavljanin, Senior Talent Development Specialist, Infobip

Lokacija: Vodnjan

Prijava

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.