Naše usluge

Edukacije za
zaposlenike

Naziv edukacije

Prilika za poslovnu transformaciju generativnim AI-em

Generativni AI duboko će utjecati na tvrtke i radnu snagu. Kroz ovu edukaciju možete shvatiti potencijal koji nudi, osnažiti ljudske resurse, potaknuti napredak u poslovanju. Ključno je biti proaktivan u pripremanju sebe, svojih tvrtki i zaposlenika za izazove i prilike koji dolaze.

Sadržaj edukacije:

Uz stručnjake iz Infobipa na radionici ćete upoznati brojne mogućnosti koje korištenje generativnog AI-a može otvoriti u poslovanju bez obzira na granu industrije u kojoj poslujete.

Očekuje vas:

  • Uvod u temu, općenito o Gen AI području i Strojnom učenju [30 min]
  • Upotreba javno dostupnih rješenja za brzo i lako povećanje produktivnosti (text-to-text, text-to-image) uz primjere dobrih praksi [1h]
  • Identificiranje prilika za upotrebu Gen AI u vašem poslovanju [30 min]
  • Zaključak, budućnost i Q&A [30 min]

 

Preduvjet: osobni Google account

Edukacija predviđa 2 modula – basic i intermediate koji se nastavljaju jedan na drugi. U slučaju da korisnik ima predznanje basic modula, može pristupiti i samo naprednoj radionici.
 

 

Trajanje: 4 h

Predavač:  Zvonimir Petković (Engineering Education Specialist), Infobip

Lokacija: Fakultet informatike i digitalnih tehnologija, dvorana 357, Radmile Matejčić 2, Rijeka

Termin: 16.02.2024., 14.03.2024., u terminu od 10 do 14 h

Prijava

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.