Naše usluge

Edukacije za
zaposlenike

Naziv edukacije

Vizualizacija podataka kao potpora poslovnom odlučivanju

Cilj je edukacije upoznati polaznike s osnovnim konceptima vizualizacije podataka, različitim vrstama vizualizacija i njihovim primjenama u različitim poslovnim situacijama te ih osnažiti na korištenje vizualizacija za donošenje informiranih odluka.

Sadržaj edukacije:

U okviru edukacije, polaznicima će se demonstrirati više raznih digitalnih alata za izradu vizualizacija podataka, s naglaskom na alate s grafičkim sučeljem i podrškom za automatsku generaciju izvještaja kao što su Google Data Studio/Looker, Microsoft Power BI, Tableau Public i Qlik Sense.
Također, polaznici će kroz praktični rad stvarati razne vrste vizualizacija, uključujući grafikone, tablice i interaktivne dashboarde, te analizirati stvarne poslovne podatke.
Polaznicima će se dati savjeti za odabir odgovarajućih vrsta vizualizacija ovisno o ciljevima analize i publici te demonstrirati mogućnosti dodavanja filtera, interaktivnih kontrole i detalja u vizualizacijama.

Trajanje: 6 h

Predavač: doc. dr. sc. Lucia Načinović Prskalo i doc. dr. sc. Danijela Jakšić

Lokacija: Online – Teams platforma

Termin: 2. srpnja 2024., od 9h do 15:00h

Prijava

što je

de minimis?

Potpora male vrijednosti, koja u ukupnom iznosu ne može biti veća od 200.000 € po pojedinom poduzetniku, odnosno 100.000 € ako je riječ o poduzetniku koji obavlja djelatnost cestovnog prijevoza za najamninu ili naknadu, u bilo kojem razdoblju unutar tri fiskalne godine.

Pri tom se uzimaju u obzir sve potpore male vrijednosti (zbrajaju se) neovisno o instrumentu, namjeni i razini davatelja potpore male vrijednosti.

EDIH Adria

Prijava

Osobne podatke prikupljene ovom prijavom koristit ćemo u skladu s Pravilima privatnosti.